Categories
Uncategorized

Tips för att köpa rätt golvplattor till ditt hem

Tips för att köpa rätt golvplattor till ditt hem
 
 
Att köpa golvplattor kan komma att vara enkelt nog. Det är dock inte bara att bläddra Ytterpaneler till kategorin 'golvplattor' på en lokal webbplats eller bara be en offline-säljare att visa dig deras bästsäljande golvplattor. Om du verkligen vill sluta med rätt golvplattor både när det gäller estetik och hållbarhet så finns det en hel del saker att tänka på som vi kommer att titta på nedan.
 
Ljusa färger
 
Till att börja med måste du välja rätt färgschema för dina golv. Om dina rum är små och mörka är ljusa brickor det bästa valet. Om du har stora rum kan du välja mörkare nyanser som grå eller träfärgade plattor.
 
Var inte rädd för att vara äventyrlig
 
Om du har klådat för att prova de senaste färgerna och designen som du ser, låt inte färgerna i motsats till storleken på ditt rum hindra dig. Du kan alltid börja med att installera brickorna du vill ha i ett rum och se hur det fungerar innan du planerar att göra om hela ditt hem.
 
Kompromissa aldrig
 
Människor måste se brickor som en investering och egentligen inte en kostnad som i senare fall kan leda till att vissa väljer billigare och lägre kvalitet. Om du hittar brickor som är dyra men du verkligen behöver ha dem så titta runt det finns alltid billigare säljare som är villiga att erbjuda dig rabatt.
 
Planera alltid framåt
 
När du köper golvplattor rekommenderas det att lägga till ytterligare 5-10% extra än antalet plattor du faktiskt behöver. Detta gör att du kan kompensera för saker som brott och skär. Dessutom har du några brickor om du senare ser att en av brickorna spricker eller att muraren gjorde ett misstag. Dessutom erbjuder många företag återbetalning på brickor som inte användes.
 
Blanda alltid in injekteringslinjerna
 
Din färgplattans färg måste komplimangera brickorna du köper så att de kan smälta in.
 
Större inte alltid ett bättre alternativ
 
Om du tror att golvet kommer att behöva massor av kakelskärningar runt beslag och inventarier, så se till att du väljer mindre kakel för att säkerställa att det blir minsta skärning.
 
Använd dekorer och gränser
 
Du vill lägga till lite extra klass genom att bryta upp väggplattorna och lägga till dekorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *